Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/8/6/bedfactorysweden.com/httpd.www/wp-content/themes/kalium/tpls/portfolio-single-prevnext.php on line 41

Hotel With

Click here to show project info

Hotel With

Hotel With Urban Deli är ett helt nytt och supermodernt hotell på Sveavägen 44 i hjärtat av Stockholm City. Hotellet ligger en våning under Urban Deli Sveavägen, med restaurang, barer, saluhall, lounge, café, matbutik och matstudio. På sommaren har vi även en takpark med bar och milsvid utsikt över Stockholms takåsar. Här bor du i en unik miljö som sjuder av liv från tidig morgon till sen kväll. Närheten till allt gör Hotel With till den perfekta mötesplatsen för såväl Stockholmare och affärsresenärer som turister.

Hotel With är ett nytänkande hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriande från störande solljus. Här har det lagts mycket tid på design, materialval och teknik för att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt bekvämt boende. Du sover gott i behagligt tysta rum med härligt sköna sängar från Bed Factory och exklusivt sänglinne. Vi har flera smarta tekniska lösningar, bland annat helt digital in- och utcheckning som kan genomföras snabbt och enkelt på egen hand. Gäster är uppkopplade på ett av världens (förmodligen) snabbaste hotell-WiFi, dessutom är alla våra rum utrustade med ett modernt och smidigt ljud- och mediasystem. ”Lean Luxury” är ordet; ett smart, bekvämt och modernt boende.

Besök Hotel Withs hemsida